Acasă
MagazineToate magazinele, cu bani înapoi la fiecarePromoțiiReduceri și coduri de aziDescoperăListe de la creatori și idei de cadouri
Carduri cadou
/

Câștigă cashback la cumpărăturile de zi cu zi cu YOLOZ. Cumpără, câștigă, economisește.

Pentru parteneri

  • Înregistrează Magazin
  • Aplică Creator

Cashback

  • Toate Magazinele
  • Promoții
  • Categorii
  • Aplică Creator
  • Înregistrează Magazin

Cont

  • Intră în cont
  • Portofel Cashback
  • Istoric Click-uri
  • Centru de Ajutor

Companie

  • Despre Noi
  • Cum Funcționează
  • Contact
ZiTemă luminoasă · atinge ca să schimbi

© 2026 YOLOZ SHOP S.R.L., București, România, CUI: 38325204, Reg. Com. J40/17118/2017

Termeni și CondițiiPolitica de ConfidențialitatePolitica de Cookie-uriANPC SAL - Soluționarea Alternativă a LitigiilorVisaMastercard
AcasăShoppingContAcasăShoppingCont

Folosim cookie-uri

Esențialele țin contul, coșul și cashback-ul. Analiza și marketingul pornesc doar cu acordul tău. Detalii

vegis

Ulei Esential de Tea Tree (Arbore de Ceai) Pur 10ml

16,94 lei
+0,68 lei înapoiSuma de cashback este aproximativă. Suma finală va fi vizibilă la finalizarea achiziției pe site-ul vânzătorului.
Preț stabilneschimbat din 30 sept.
30 sept.azi

Descriere

Cunoscute pentru proprietatile terapeutice, uleiurile esentiale sunt utilizate frecvent in aromaterapie si nu numai. Folosirea uleiurilor esentiale dateaza inca din anii 3000 – 2500 î. Hr., existand dovezi care atesta intrebuințarea acestora in diverse culturi.

Timp de secole, plantele aromatice, uleiurile și esențele au fost folosite în scop medicinal, ca baza pentru remedii, pentru ingrijirea personala, in cadrul ceremoniilor religioase sau pentru pregatirea si conservarea alimentelor. Astazi, uleiurile esentiale sunt din nou utilizate ca remedii naturale datorita numeroaselor beneficii asupra organismului. Arborele de ceai este originar din Australia si este o specie de arbore inalt care se gaseste in zonele umede de campie.

Uleiul esential de Tea Tree este cunoscut pentru proprietatile antiseptice si de tratare a ranilor, precum si utilizarea in cosmetica si produse de igienizare. Pentru uz extern Ingrediente (INCI): ulei esential din frunze de arbore de ceai (Melaleuca Alternifolia Leaf) Compozitie: linalool, limonene Metoda de obtinere: produs prin distilare cu abur a frunzelor de arbore de ceai Produs vegan Nemodificat chimic Fara parabeni Caracter aromatic: fresh, puternic, medicinal Culoare: incolor – galben pal Proprietati terapeutice: antiseptic, antibacterian, antifungic igienizant purifiant, tonic Beneficii si utilizari: Aromaterapie: se utilizeaza un suport cu lumanare sau difuzor cu apa, se adauga 3-6 picaturi de ulei esential sau dupa preferinta. ☼ poate fi combinat cu ulei esential de lavanda, ulei esential de lamaie Utilizari terapeutice: elibereaza caile respiratorii, prin inhalatii, adaugati 3-6 picături de ulei esential intr-un vas cu apa fierbinte. Inhalati vaporii timp de cateva minute. adjuvant in tratarea racelii – adaugați 5 – 6 picaturi de ulei esential diluat in 10 ml de ulei tip baza (ulei vegetal, ulei de cocos

  • •pentru a putea fi aplicat pe piele) Se amestecă bine și se aplica liber pe piele masand usor. ☼ poate fi combinat cu ulei esential de salvie, ulei esential de oregano Uz cosmetic: corp
  • •este un bun igienizant si regenerant al pielii, ajuta la tratarea ciupercii de la nivelul unghiilor, negilor, ranilor, taieturilor, arsurilor, muscaturilor de insecte – se aplica diluat intr-un ulei vegetal, crema sau direct pe piele(pe portiuni mici), in cazul negilor, direct pe acestia;
  • •masaj aromaterapie, relaxare
  • •se poate utiliza impreuna cu lotiuni, uleiuri de baza pentru masaj, poate fi adaugat in apa din cada pentru bai calde. ☼ poate fi combinat cu ulei esential de lavanda, ulei esential de portocale ten – avand proprietati antibacteriene este utilizat pentru ingrijirea tenului, curata si improspateaza, ajuta la combaterea acneei, potrivit si pentru tenul gras fiind eficient in reglarea secretiei de sebum
  • •se aplica diluat intr-un ulei vegetal, crema, lotiune sau apa florala-toner. ☼ poate fi combinat cu ulei esential de lavanda par – ajuta in tratarea dermatitei seboreice, tonifierea firului de par – se aplica cateva picaturi in samponul de uz zilnic sau ca masca de par diluat intr-un ulei de baza precum ulei de cocos sau ulei vegetal. ☼ poate fi combinat cu ulei esential de eucalipt uz casnic: ideal pentru igienizarea locuintei, improspatarea aerului cu ajutorul unui difuzor de aromaterapie, eliminarea acarienilor de pe tesaturi – se poate utiliza impreuna cu produsele pentru curatarea pardoseliilor si a suprafetelor. ☼ poate fi combinat cu ulei esential de lamaie, ulei esential de eucalipt, ulei esential de pin Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui. Tara de origine: Australia

Caracteristici

BrandNIAVIS
CategorieRemedii
Magazinvegis

Cum primești cashback-ul

Cumperi prin YolozApeși „Cumpără” și finalizezi comanda pe vegis.
Confirmat în ~45 de zileDupă ce trece perioada de retur a magazinului.
16,94 lei+0,68 lei înapoi
Acasă/Magazine/vegis/Ulei Esential de Tea Tree (Arbore de Ceai) Pur 10ml
vegis·4% înapoi

Ulei Esential de Tea Tree (Arbore de Ceai) Pur 10ml

16,94 lei
+0,68 lei înapoiSuma de cashback este aproximativă. Suma finală va fi vizibilă la finalizarea achiziției pe site-ul vânzătorului.
Preț stabilneschimbat din 30 sept.
30 sept.azi
16,94 lei+0,68 lei înapoi

Descriere

Cunoscute pentru proprietatile terapeutice, uleiurile esentiale sunt utilizate frecvent in aromaterapie si nu numai. Folosirea uleiurilor esentiale dateaza inca din anii 3000 – 2500 î. Hr., existand dovezi care atesta intrebuințarea acestora in diverse culturi.

Timp de secole, plantele aromatice, uleiurile și esențele au fost folosite în scop medicinal, ca baza pentru remedii, pentru ingrijirea personala, in cadrul ceremoniilor religioase sau pentru pregatirea si conservarea alimentelor. Astazi, uleiurile esentiale sunt din nou utilizate ca remedii naturale datorita numeroaselor beneficii asupra organismului. Arborele de ceai este originar din Australia si este o specie de arbore inalt care se gaseste in zonele umede de campie.

Uleiul esential de Tea Tree este cunoscut pentru proprietatile antiseptice si de tratare a ranilor, precum si utilizarea in cosmetica si produse de igienizare. Pentru uz extern Ingrediente (INCI): ulei esential din frunze de arbore de ceai (Melaleuca Alternifolia Leaf) Compozitie: linalool, limonene Metoda de obtinere: produs prin distilare cu abur a frunzelor de arbore de ceai Produs vegan Nemodificat chimic Fara parabeni Caracter aromatic: fresh, puternic, medicinal Culoare: incolor – galben pal Proprietati terapeutice: antiseptic, antibacterian, antifungic igienizant purifiant, tonic Beneficii si utilizari: Aromaterapie: se utilizeaza un suport cu lumanare sau difuzor cu apa, se adauga 3-6 picaturi de ulei esential sau dupa preferinta. ☼ poate fi combinat cu ulei esential de lavanda, ulei esential de lamaie Utilizari terapeutice: elibereaza caile respiratorii, prin inhalatii, adaugati 3-6 picături de ulei esential intr-un vas cu apa fierbinte. Inhalati vaporii timp de cateva minute. adjuvant in tratarea racelii – adaugați 5 – 6 picaturi de ulei esential diluat in 10 ml de ulei tip baza (ulei vegetal, ulei de cocos

  • •pentru a putea fi aplicat pe piele) Se amestecă bine și se aplica liber pe piele masand usor. ☼ poate fi combinat cu ulei esential de salvie, ulei esential de oregano Uz cosmetic: corp
  • •este un bun igienizant si regenerant al pielii, ajuta la tratarea ciupercii de la nivelul unghiilor, negilor, ranilor, taieturilor, arsurilor, muscaturilor de insecte – se aplica diluat intr-un ulei vegetal, crema sau direct pe piele(pe portiuni mici), in cazul negilor, direct pe acestia;
  • •masaj aromaterapie, relaxare
  • •se poate utiliza impreuna cu lotiuni, uleiuri de baza pentru masaj, poate fi adaugat in apa din cada pentru bai calde. ☼ poate fi combinat cu ulei esential de lavanda, ulei esential de portocale ten – avand proprietati antibacteriene este utilizat pentru ingrijirea tenului, curata si improspateaza, ajuta la combaterea acneei, potrivit si pentru tenul gras fiind eficient in reglarea secretiei de sebum
  • •se aplica diluat intr-un ulei vegetal, crema, lotiune sau apa florala-toner. ☼ poate fi combinat cu ulei esential de lavanda par – ajuta in tratarea dermatitei seboreice, tonifierea firului de par – se aplica cateva picaturi in samponul de uz zilnic sau ca masca de par diluat intr-un ulei de baza precum ulei de cocos sau ulei vegetal. ☼ poate fi combinat cu ulei esential de eucalipt uz casnic: ideal pentru igienizarea locuintei, improspatarea aerului cu ajutorul unui difuzor de aromaterapie, eliminarea acarienilor de pe tesaturi – se poate utiliza impreuna cu produsele pentru curatarea pardoseliilor si a suprafetelor. ☼ poate fi combinat cu ulei esential de lamaie, ulei esential de eucalipt, ulei esential de pin Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui. Tara de origine: Australia

Caracteristici

BrandNIAVIS
CategorieRemedii
Magazinvegis