Acasă
MagazineToate magazinele, cu bani înapoi la fiecarePromoțiiReduceri și coduri de aziDescoperăListe de la creatori și idei de cadouri
Carduri cadou
/

Câștigă cashback la cumpărăturile de zi cu zi cu YOLOZ. Cumpără, câștigă, economisește.

ZiTemă luminoasă

Pentru parteneri

  • Înregistrează Magazin
  • Aplică Creator

Cashback

  • Toate Magazinele
  • Promoții
  • Categorii
  • Aplică Creator
  • Înregistrează Magazin

Cont

  • Intră în cont
  • Portofel Cashback
  • Istoric Click-uri
  • Centru de Ajutor

Companie

  • Despre Noi
  • Cum Funcționează
  • Contact
ZiTemă luminoasă · atinge ca să schimbi

© 2026 YOLOZ SHOP S.R.L., București, România, CUI: 38325204, Reg. Com. J40/17118/2017

Termeni și CondițiiPolitica de ConfidențialitatePolitica de Cookie-uriHartă sitePentru asistenți AIANPC SAL - Soluționarea Alternativă a LitigiilorVisaMastercard
AcasăShoppingContAcasăShoppingCont

Folosim cookie-uri

Esențialele țin contul, coșul și cashback-ul. Analiza și marketingul pornesc doar cu acordul tău. Detalii

vegis

Ulei de Neem Presat la Rece Ecologic/Bio 100ml

27,19 lei
+1,09 lei înapoiSuma de cashback este aproximativă. Suma finală va fi vizibilă la finalizarea achiziției pe site-ul vânzătorului.
↑ 4,07 lei din 14 oct.mai scump decât de obicei
2 oct.azi

Descriere

Uleiul din seminte de neem este un ulei vegetal obtinut din semintele arborelui de neem (Azadirachta indica). Arborele de neem este originar din India si a fost folosit in medicina traditionala de secole datorita proprietatilor sale benefice pentru sanatate. Uleiul de neem contine compusi bioactivi, cum ar fi azadirachtina, nimbina, nimbidina si alte substante cu proprietati antifungice, antivirale, antibacteriene si insecticide.

Aceste proprietati fac uleiul de neem un ingredient popular in diverse produse cosmetice, produse pentru ingrijirea pielii si parului, sapunuri, pasta de dinti si alte produse de ingrijire personala. Beneficiile uleiului de neem includ: Actiune antifungica si antibacteriana: Uleiul de neem poate ajuta la combaterea infectiilor fungice si bacteriene, fiind adesea utilizat pentru tratarea diferitelor afectiuni ale pielii. Proprietati antiinflamatorii: Poate calma iritatiile pielii si poate ajuta la reducerea rosetii si a mancarimii.

Efecte insecticide: Uleiul de neem poate fi folosit pentru a tine la distanta insectele si pentru a preveni infestarea cu purici, capuse, tantari si alte insecte. Ingrijirea parului: Uleiul de neem este adesea inclus in sampoane si tratamente pentru a imbunatati sanatatea scalpului, a combate matreata si a stimula cresterea parului. Proprietati hidratante si antioxidante: Uleiul de neem contine acizi grasi esentiali si antioxidanti care pot ajuta la mentinerea hidratarii pielii si la protejarea impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente: ulei de neem* (Malia Azadirachta). *=din culturi certificate ecologic. Mod de depozitare: a se pastra la loc uscat si racoros. Tara de origine: non-UE

Caracteristici

BrandPRONAT
CategorieUlei, Unt, Otet
Magazinvegis

Cum primești cashback-ul

Cumperi prin YolozApeși „Cumpără” și finalizezi comanda pe vegis.
Confirmat în ~45 de zileDupă ce trece perioada de retur a magazinului.
27,19 lei+1,09 lei înapoi
Acasă/Magazine/vegis/Ulei de Neem Presat la Rece Ecologic/Bio 100ml
vegis·4% înapoi

Ulei de Neem Presat la Rece Ecologic/Bio 100ml

27,19 lei
+1,09 lei înapoiSuma de cashback este aproximativă. Suma finală va fi vizibilă la finalizarea achiziției pe site-ul vânzătorului.
↑ 4,07 lei din 14 oct.mai scump decât de obicei
2 oct.azi
27,19 lei+1,09 lei înapoi

Descriere

Uleiul din seminte de neem este un ulei vegetal obtinut din semintele arborelui de neem (Azadirachta indica). Arborele de neem este originar din India si a fost folosit in medicina traditionala de secole datorita proprietatilor sale benefice pentru sanatate. Uleiul de neem contine compusi bioactivi, cum ar fi azadirachtina, nimbina, nimbidina si alte substante cu proprietati antifungice, antivirale, antibacteriene si insecticide.

Aceste proprietati fac uleiul de neem un ingredient popular in diverse produse cosmetice, produse pentru ingrijirea pielii si parului, sapunuri, pasta de dinti si alte produse de ingrijire personala. Beneficiile uleiului de neem includ: Actiune antifungica si antibacteriana: Uleiul de neem poate ajuta la combaterea infectiilor fungice si bacteriene, fiind adesea utilizat pentru tratarea diferitelor afectiuni ale pielii. Proprietati antiinflamatorii: Poate calma iritatiile pielii si poate ajuta la reducerea rosetii si a mancarimii.

Efecte insecticide: Uleiul de neem poate fi folosit pentru a tine la distanta insectele si pentru a preveni infestarea cu purici, capuse, tantari si alte insecte. Ingrijirea parului: Uleiul de neem este adesea inclus in sampoane si tratamente pentru a imbunatati sanatatea scalpului, a combate matreata si a stimula cresterea parului. Proprietati hidratante si antioxidante: Uleiul de neem contine acizi grasi esentiali si antioxidanti care pot ajuta la mentinerea hidratarii pielii si la protejarea impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente: ulei de neem* (Malia Azadirachta). *=din culturi certificate ecologic. Mod de depozitare: a se pastra la loc uscat si racoros. Tara de origine: non-UE

Caracteristici

BrandPRONAT
CategorieUlei, Unt, Otet
Magazinvegis