Acasă
MagazineToate magazinele, cu bani înapoi la fiecarePromoțiiReduceri și coduri de aziDescoperăListe de la creatori și idei de cadouri
Carduri cadou
/
Black Friday 2026·Ziua mare: vineri, 6 nov.Ziua mare: vineri, 6 noiembrieAzi e ziua mareReduceri toată lunaReduceri toată luna noiembrie·Vezi ofertele

Câștigă cashback la cumpărăturile de zi cu zi cu YOLOZ. Cumpără, câștigă, economisește.

ZiTemă luminoasă

Pentru parteneri

  • Înregistrează Magazin
  • Aplică Creator

Cashback

  • Ce este cashback-ul
  • Toate Magazinele
  • Promoții
  • Categorii
  • Aplică Creator
  • Înregistrează Magazin

Cont

  • Intră în cont
  • Portofel Cashback
  • Istoric Click-uri
  • Centru de Ajutor

Companie

  • Despre Noi
  • Cum Funcționează
  • Blog
  • Contact
ZiTemă luminoasă · atinge ca să schimbi

© 2026 YOLOZ SHOP S.R.L., București, România, CUI: 38325204, Reg. Com. J40/17118/2017

Termeni și CondițiiPolitica de ConfidențialitatePolitica de Cookie-uriHartă sitePentru asistenți AIANPC SAL - Soluționarea Alternativă a LitigiilorVisaMastercard
AcasăShoppingContAcasăShoppingCont

Folosim cookie-uri

Esențialele țin contul, coșul și cashback-ul. Analiza și marketingul pornesc doar cu acordul tău. Detalii

vegis

Ulei Caprilis (Ulei de Cocos Fractionat) 100ml

25,11 lei
+1 lei înapoiSuma de cashback este aproximativă. Suma finală va fi vizibilă la finalizarea achiziției pe site-ul vânzătorului.
↓ 5,14 lei din 1 nov.cel mai mic preț
5 oct.azi

Descriere

Caprilis sau uleiul de cocos fractionat este un emolient non-gras, foarte usor, penetrant si foarte stabil. Este versatil, se poateinclude in felurite preparate cosmetice, este potrivit si pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupa porii si este extrem de placut pe piele. Este lichid clar aproape inodor, incolor, cu vascozitate redusa.

Spre deosebire de uleiul de cocos, nu isi schimba vascozitatea la variatiuni de temperatura, se emulsifica usor si este foarte stabil oxidativ (suporta încalzirea). Uleiul de cocos fractionat are gradul de absorbtie rapid, este rezistent la oxidare. Acesta face parte din gama uleiurilor purtatoare (de tip baza) ) mai exact, poate raspandi uleiul esential (chiar si o cantitate foarte mica) pe o zona mai intinsa si este folosit in industria cosmetica, la preparearea cremelor, lotiunilor, unguentelor.

Pentru uz extern Ingrediente: 100% caprylic/ capric trigliceryde Metoda de obtinere: fractionarea uleiului de cocos Caracter aromatic: fara miros Culoare: incolor Proprietati: hidratant calmant antirid regenerant Beneficii si utilizari: Uz cosmetic: corp si ten – este util in tratarea pielii uscate, ideal pentru toate tipurile de ten – datorita capacitatii de a neutraliza radicalii liberi are un rol important in tratarea eczemelor, acneei si psoriazisului; – poate fi utilizat ca atare sau in combinatie cu uleiuri esentiale, ingredient in lotiuni si creme, pentru masaje corporale, in prepararea sapunurilor ☼ poate fi combinat cu ulei esential portocale, ulei esential de lavanda, ulei de neem, ulei de migdale dulci, par – imbunatateste elasticitatea firului de par; – hidrateaza si intareste firul de par, calmeaza scalpul iritat, – utilizat in cazul tipului de par dificil de pieptanat, intrucat restabileste netezimea parului, facandu-l usor de pieptanat si coafat; – folosit ca ingredient in sampon, masca, seruri ☼ poate fi combinat cu ulei esential de lavanda, ulei esential de vanilie, ulei de jojoba, ulei de migdale dulci Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui. Tara de origine: Malaezia

Caracteristici

BrandNIAVIS
CategorieCosmetice
Magazinvegis

Cum primești cashback-ul

Cumperi prin YolozApeși „Cumpără” și finalizezi comanda pe vegis.
Confirmat în până la 60 de zileDupă ce trece perioada de retur a magazinului.
25,11 lei+1 lei înapoi
Acasă/Magazine/vegis/Ulei Caprilis (Ulei de Cocos Fractionat) 100ml
vegis·4% înapoi

Ulei Caprilis (Ulei de Cocos Fractionat) 100ml

25,11 lei
+1 lei înapoiSuma de cashback este aproximativă. Suma finală va fi vizibilă la finalizarea achiziției pe site-ul vânzătorului.
↓ 5,14 lei din 1 nov.cel mai mic preț
5 oct.azi
25,11 lei+1 lei înapoi

Descriere

Caprilis sau uleiul de cocos fractionat este un emolient non-gras, foarte usor, penetrant si foarte stabil. Este versatil, se poateinclude in felurite preparate cosmetice, este potrivit si pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupa porii si este extrem de placut pe piele. Este lichid clar aproape inodor, incolor, cu vascozitate redusa.

Spre deosebire de uleiul de cocos, nu isi schimba vascozitatea la variatiuni de temperatura, se emulsifica usor si este foarte stabil oxidativ (suporta încalzirea). Uleiul de cocos fractionat are gradul de absorbtie rapid, este rezistent la oxidare. Acesta face parte din gama uleiurilor purtatoare (de tip baza) ) mai exact, poate raspandi uleiul esential (chiar si o cantitate foarte mica) pe o zona mai intinsa si este folosit in industria cosmetica, la preparearea cremelor, lotiunilor, unguentelor.

Pentru uz extern Ingrediente: 100% caprylic/ capric trigliceryde Metoda de obtinere: fractionarea uleiului de cocos Caracter aromatic: fara miros Culoare: incolor Proprietati: hidratant calmant antirid regenerant Beneficii si utilizari: Uz cosmetic: corp si ten – este util in tratarea pielii uscate, ideal pentru toate tipurile de ten – datorita capacitatii de a neutraliza radicalii liberi are un rol important in tratarea eczemelor, acneei si psoriazisului; – poate fi utilizat ca atare sau in combinatie cu uleiuri esentiale, ingredient in lotiuni si creme, pentru masaje corporale, in prepararea sapunurilor ☼ poate fi combinat cu ulei esential portocale, ulei esential de lavanda, ulei de neem, ulei de migdale dulci, par – imbunatateste elasticitatea firului de par; – hidrateaza si intareste firul de par, calmeaza scalpul iritat, – utilizat in cazul tipului de par dificil de pieptanat, intrucat restabileste netezimea parului, facandu-l usor de pieptanat si coafat; – folosit ca ingredient in sampon, masca, seruri ☼ poate fi combinat cu ulei esential de lavanda, ulei esential de vanilie, ulei de jojoba, ulei de migdale dulci Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui. Tara de origine: Malaezia

Caracteristici

BrandNIAVIS
CategorieCosmetice
Magazinvegis