Cookie-urile esențiale țin site-ul în funcțiune: autentificare, coș, securitate și atribuirea cashback-ului. Cu acordul tău folosim și cookie-uri de analiză (Google Analytics, PostHog, Hotjar), ca să îmbunătățim site-ul, și de marketing (Google Tag Manager), pentru campanii. Poți schimba oricând alegerea din „Setări cookie-uri”, în subsolul paginii. Detalii în Politica de cookie-uri.
Un aliat ayurvedic pentru ingrijirea scalpului si a parului, care aduce echilibru si protectie pentru un par cu aspect sanatos. Bogat in antioxidanti, revigoreaza tenul si actioneaza pentru o piele luminoasa si uniforma. Proprietati: bogata in compusi antioxidanti protejeaza impotriva fotodegradarii si a poluarii ajuta la iluminarea pielii si la reducerea hiperpigmentarii sustine o piele fara imperfectiuni tonic cutanat, regenerator actioneaza impotriva semnelor de imbatranire a pielii favorizeaza un par si un scalp cu aspect sanatos combate incaruntirea prematura cunoscut pentru faptul ca incurajeaza cresterea parului Recomandari de utilizare: ingredient cosmetic aplicatiile includ ingrijirea zilnica a pielii, produse anti-aging, iluminarea tenului, anti pistrui, anti-pete, produse after-sun, ingrijirea parului si a scalpului, tratamente pentru par, sampon, balsam ideal in formulele de ingrijire a parului pentru a imbunatati sanatatea parului si a scalpului si pentru a diminua caderea parului se utilizeaza ca masca, in amestec cu alte pudre de plante si apa / apa florala se foloseste ca sampon uscat, combinat cu shikakai, reetha, henna neutra sau pudra de kapoor kachli se poate include intr-un sampon solid sau balsam de par solid se foloseste sub forma de macerat sau infuzie apoasa, inclusa in tonere, lotiuni, creme, tonic capilar, sampoane se utilizeaza ca macerat uleios pentru a prepara ulei de fata, ulei de masaj, crema de noapte, ulei de infrumusetare a parului Ghid de formulare: Cum se prepara un macerat uleios: folositi 100 ml de ulei vegetal la alegere si amestecati-l cu 10 gr de pudra agitati bine pentru a dispersa pudra in lichid si lasati la macerat pana la 7 zile, agitand din cand in cand filtrati-l folosind o hartie filtru de cafea sau o sita densa, transferati filtratul intr-o sticla curata folositi uleiul macerat la realizarea proiectului sau pastrati-l intr-un loc racoros; este stabil timp de cateva luni Cum se prepara o infuzie: adaugati 100 ml de apa clocotita la 10 gr de pulbere si amestecati lasati la infuzat pana la 15 minute filtrati cu un dispozitiv adecvat sau cu hartie de filtrare, lasati sa se raceasca si transferati filtratul colectat intr-un flacon curat incorporati-l imediat in formula sau adaugati un conservant (1% Cosgard) pentru a-l pastra un timp mai indelungat pentru proiecte viitoare Date de siguranta: numai pentru uz cosmetic. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele solare. Tara de origine: India



Un aliat ayurvedic pentru ingrijirea scalpului si a parului, care aduce echilibru si protectie pentru un par cu aspect sanatos. Bogat in antioxidanti, revigoreaza tenul si actioneaza pentru o piele luminoasa si uniforma. Proprietati:…
Preț avantajos verificat

vegis
Preț avantajos verificat

vegis
Preț stabil
Acum 19,54 lei la vegis. Prețul nu s-a schimbat în ultimele 30 de zile.
Prețul la vegis în ultimele 30 de zile