Ulei de cocos fractionat Caprilis, 100ml, Ellemental Descriere Caprilis, cunoscut sub denumirea de trigliceride caprilice/caprice, este un ingredient complet diferit de uleiul de cocos virgin, desi provine din aceeasi sursa. Prin fractionare fizica, acidul lauric si acizii grasi cu lant lung sunt eliminati, ramanand exclusiv trigliceridele acidului caprilic (C8) si capric (C10). Rezultatul este un lichid incolor si inodor, care nu se solidifica la temperaturi scazute si are o stabilitate oxidativa remarcabila.
Este, practic, baza uleioasa de referinta pentru orice formulare cosmetica, un vehicul neutru care nu interfereaza cu restul elementelor formulei. Textura sa este fina si destul de uscata, cu o absorbtie buna. Aceasta neutralitate il face optim pentru toate tipurile de ten, este lipsit de potential alergenic major si stabil in timp fara a necesita antioxidanti suplimentari.
Este baza ideala pentru uleiurile esentiale in aplicatiile de aromaterapie si solventul potrivit pentru extracte si activi liposolubili. Proprietati Baza uleioasa universala: Se incorporeaza in orice tip de formula cosmetica
Obio4% înapoiUlei de cocos fractionat Caprilis, 100ml, Ellemental Descriere Caprilis, cunoscut sub denumirea de trigliceride caprilice/caprice, este un ingredient complet diferit de uleiul de cocos virgin, desi provine din aceeasi sursa. Prin fractionare fizica, acidul lauric si acizii grasi cu lant lung sunt eliminati, ramanand exclusiv trigliceridele acidului caprilic (C8) si capric (C10). Rezultatul este un lichid incolor si inodor, care nu se solidifica la temperaturi scazute si are o stabilitate oxidativa remarcabila.
Este, practic, baza uleioasa de referinta pentru orice formulare cosmetica, un vehicul neutru care nu interfereaza cu restul elementelor formulei. Textura sa este fina si destul de uscata, cu o absorbtie buna. Aceasta neutralitate il face optim pentru toate tipurile de ten, este lipsit de potential alergenic major si stabil in timp fara a necesita antioxidanti suplimentari.
Este baza ideala pentru uleiurile esentiale in aplicatiile de aromaterapie si solventul potrivit pentru extracte si activi liposolubili. Proprietati Baza uleioasa universala: Se incorporeaza in orice tip de formula cosmetica