Acasă
MagazineToate magazinele, cu bani înapoi la fiecarePromoțiiReduceri și coduri de aziDescoperăListe de la creatori și idei de cadouri
Carduri cadou
/

Câștigă cashback la cumpărăturile de zi cu zi cu YOLOZ. Cumpără, câștigă, economisește.

ZiTemă luminoasă

Pentru parteneri

  • Înregistrează Magazin
  • Aplică Creator

Cashback

  • Toate Magazinele
  • Promoții
  • Categorii
  • Aplică Creator
  • Înregistrează Magazin

Cont

  • Intră în cont
  • Portofel Cashback
  • Istoric Click-uri
  • Centru de Ajutor

Companie

  • Despre Noi
  • Cum Funcționează
  • Contact
ZiTemă luminoasă · atinge ca să schimbi

© 2026 YOLOZ SHOP S.R.L., București, România, CUI: 38325204, Reg. Com. J40/17118/2017

Termeni și CondițiiPolitica de ConfidențialitatePolitica de Cookie-uriHartă sitePentru asistenți AIANPC SAL - Soluționarea Alternativă a LitigiilorVisaMastercard
AcasăShoppingContAcasăShoppingCont

Folosim cookie-uri

Esențialele țin contul, coșul și cashback-ul. Analiza și marketingul pornesc doar cu acordul tău. Detalii

LIKI24

Ulei esențial de Vetiver M-1041, 5 gr, Mayam

27,91 lei
+0,42 lei înapoiSuma de cashback este aproximativă. Suma finală va fi vizibilă la finalizarea achiziției pe site-ul vânzătorului.
Preț stabilneschimbat din 2 oct.
2 oct.azi

Descriere

Ulei esențial de Vetiver M-1041, 5 gr, Mayam Uleiul esential de vetiver este des utilizat in parfumerie pentru mirosul sau profund, tenace, cu note pamantii, fiind si fixator pentru parfumuri. In aplicatii pe piele este folosit pentru efectul de stimulare a circulatiei sanguine si limfatice. Vetiverul este o planta care creste in smocuri similare cu iarba, este inalta, are frunzele lungi si dese, cu un complex de radacini subterane care se adancesc la peste 1 metru, radacini din care se extrage uleiul esential.

Iarba de vetiver a fost folosita in Calcuta si Haiti pentru confectionarea acoperisurilor de stuf si pentru copertine, jaluzele sau umbrele de soare, in timp ce in Java, radacinile au fost folosite pentru tesutul covoarelor. Nu este de neglijat nici faptul ca planta limiteaza eroziunea solului. Uleiul esential de vetiver este azi un ingredient popular in parfumerie, la care se apeleaza indeosebi pentru crearea parfumurilor barbatesti; se foloseste de asemenea si la fabricarea de sapunuri, produse de toaleta sau produse cosmetice.

Metoda de obtinere: Prin distilarea cu aburi a radacinilor Caracteristici: Lichid vascos de culoare maronie. Descriere olfactiva: Miros pregnant si tenace, cald, bogat, cu note pamantii si ierboase, cu subnote lemnoase. Proprietati :

  • •parfumant cu note pamantii, este nota olfactiva de fond si fixator de parfum;
  • •circulator, tonic arterial si venos, tonic limfatic, de ajutor in edeme, varice, flebite;
  • •stimulator al sistemului imunitar, destresant, usor afrodisiac. Mod de utilizare:
  • •este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, parfumuri si compozitii pentru aromaterapie;
  • •ca nota de baza si fixator, pentru formularea parfumurilor, in special a celor barbatesti;
  • •alaturi de alte esente cu note de varf, mijloc si de baza, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide (vezi articol tematic);
  • •ca ingredient pentru parfumarea cosmeticelor, a deodorantelor sau a sapunurilor;
  • •ca ingredient in preparate cosmetice pentru masaje drenante si cu efect de stimulare a circulatiei sanguine;
  • •inclus in uleiuri sau creme de masaj, alaturi de alte esente si extracte specifice;
  • •se poate folosi in dozaj de pana la 2% insa fiind un ulei esential puternic si cu miros pregnant, se utilizeaza de regula in concentratii mai mici. Prezentare: 10 ml

Caracteristici

BrandMayam
CategorieFrumusețe și Îngrijire
MagazinLIKI24

Cum primești cashback-ul

Cumperi prin YolozApeși „Cumpără” și finalizezi comanda pe LIKI24.
Confirmat în ~45 de zileDupă ce trece perioada de retur a magazinului.
27,91 lei+0,42 lei înapoi
Acasă/Magazine/LIKI24/Ulei esențial de Vetiver M-1041, 5 gr, Mayam
LIKI24·1,5% înapoi

Ulei esențial de Vetiver M-1041, 5 gr, Mayam

27,91 lei
+0,42 lei înapoiSuma de cashback este aproximativă. Suma finală va fi vizibilă la finalizarea achiziției pe site-ul vânzătorului.
Preț stabilneschimbat din 2 oct.
2 oct.azi
27,91 lei+0,42 lei înapoi

Descriere

Ulei esențial de Vetiver M-1041, 5 gr, Mayam Uleiul esential de vetiver este des utilizat in parfumerie pentru mirosul sau profund, tenace, cu note pamantii, fiind si fixator pentru parfumuri. In aplicatii pe piele este folosit pentru efectul de stimulare a circulatiei sanguine si limfatice. Vetiverul este o planta care creste in smocuri similare cu iarba, este inalta, are frunzele lungi si dese, cu un complex de radacini subterane care se adancesc la peste 1 metru, radacini din care se extrage uleiul esential.

Iarba de vetiver a fost folosita in Calcuta si Haiti pentru confectionarea acoperisurilor de stuf si pentru copertine, jaluzele sau umbrele de soare, in timp ce in Java, radacinile au fost folosite pentru tesutul covoarelor. Nu este de neglijat nici faptul ca planta limiteaza eroziunea solului. Uleiul esential de vetiver este azi un ingredient popular in parfumerie, la care se apeleaza indeosebi pentru crearea parfumurilor barbatesti; se foloseste de asemenea si la fabricarea de sapunuri, produse de toaleta sau produse cosmetice.

Metoda de obtinere: Prin distilarea cu aburi a radacinilor Caracteristici: Lichid vascos de culoare maronie. Descriere olfactiva: Miros pregnant si tenace, cald, bogat, cu note pamantii si ierboase, cu subnote lemnoase. Proprietati :

  • •parfumant cu note pamantii, este nota olfactiva de fond si fixator de parfum;
  • •circulator, tonic arterial si venos, tonic limfatic, de ajutor in edeme, varice, flebite;
  • •stimulator al sistemului imunitar, destresant, usor afrodisiac. Mod de utilizare:
  • •este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, parfumuri si compozitii pentru aromaterapie;
  • •ca nota de baza si fixator, pentru formularea parfumurilor, in special a celor barbatesti;
  • •alaturi de alte esente cu note de varf, mijloc si de baza, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide (vezi articol tematic);
  • •ca ingredient pentru parfumarea cosmeticelor, a deodorantelor sau a sapunurilor;
  • •ca ingredient in preparate cosmetice pentru masaje drenante si cu efect de stimulare a circulatiei sanguine;
  • •inclus in uleiuri sau creme de masaj, alaturi de alte esente si extracte specifice;
  • •se poate folosi in dozaj de pana la 2% insa fiind un ulei esential puternic si cu miros pregnant, se utilizeaza de regula in concentratii mai mici. Prezentare: 10 ml

Caracteristici

BrandMayam
CategorieFrumusețe și Îngrijire
MagazinLIKI24